Deviant Login Shop  Join deviantART for FREE Take the Tour
×

More from deviantART



Details

Submitted on
March 17, 2013
Link
Thumb

Stats

Views
65
Favourites
2 (who?)
Comments
10
×
Welllll, I've been spending the afternoon trying to install the Mysidia Adoptables Script, but I got to the last step and I seem to be stuck.  -.-  I can't figure out what information I need to finish the installation process.  I spent like an hour putting in things I thought would work, but I don't think I fully understand it.

So yes.  Right now I am rather confused.  Because I am so close.

If anyone can help, it would be appreciated.

Oh yes, and happy St. Patrick's Day.  And I am wearing green, in case you're wondering :)

This journal entry is pointless -_________-
Add a Comment:
 
:iconshine-hikaru:
Shine-Hikaru Featured By Owner Mar 17, 2013  Hobbyist General Artist
Once you finish coding, can you like teach me cuz it would be so cool to try that. XD
Reply
:iconbrookreed:
Brookreed Featured By Owner Mar 18, 2013  Hobbyist Digital Artist
I'm not actually doing the coding, but I can teach you the basics of using the script C:
Reply
:iconshine-hikaru:
Shine-Hikaru Featured By Owner Mar 18, 2013  Hobbyist General Artist
Oh okay, yeah, the basics would be nice. XD
Reply
:iconbrookreed:
Brookreed Featured By Owner Mar 18, 2013  Hobbyist Digital Artist
Just let me know whenever you have a questions :)
Reply
:iconshine-hikaru:
Shine-Hikaru Featured By Owner Mar 18, 2013  Hobbyist General Artist
Sure, I'll ask maybe when I come back from America and try the Mysidia script. XD
Reply
:iconbrookreed:
Brookreed Featured By Owner Mar 18, 2013  Hobbyist Digital Artist
XD
Reply
:icontherealdodgery:
TheRealDodgery Featured By Owner Mar 17, 2013
I can help!!!! I know what to do, I figured it out! (Took me long time... but still!)

What host are you using? and which Mysidia version?
Reply
:iconbrookreed:
Brookreed Featured By Owner Mar 17, 2013  Hobbyist Digital Artist
Okay, I just figured out how to get the script installed. But now none of the pages are working except for the index. -.-

I'm using x10hosting in the subdomain elementfx. And I'm using 1.3.3. But now nothing's working, and I know I followed everything exactly...
Reply
:icontherealdodgery:
TheRealDodgery Featured By Owner Mar 17, 2013
Can you go to the Admin page? If so, create ages there, if you can't, I have no idea what to do.
Reply
:iconbrookreed:
Brookreed Featured By Owner Mar 18, 2013  Hobbyist Digital Artist
HoF sats that my URL is being rewritten wrong.
Reply
Add a Comment: